Cuma, Mart 16, 2007

AMAN, SONUNDA ESARET BİTTİ!


"HIRSIZ POLİS" 50. BÖLÜMÜYLE BİTTİ!

Böylece, ilk kez başıma gelen dizi seyretme esareti de bitmiş oldu!
Bu sene, dizinin yeni bölümleri öylesine sarktı ve acayipleşti ki, uslanmaz sadakatim olmasa, çekilir tarafı kalmamıştı.
Oysa, geçen sene fırtına gibi sarıp sarmalamıştı seyircilerini. Sosyologlar, durum tahlilleri yapar olmuştu, "Hırsız Polis" hakkında. Keşke, geçen sene bitirmiş olsalardı, hafızalarda daha derin iz bırakan bir dizi olurdu.
Yine de "Çınar" iç geçirilerek anılan yakışıklılığı ve sağlam karakteri , "Mavi" farklı güzelliği ve "Aksak" deliliği ile televizyon tarihine geçtiler bile.

Nezle ile başlayıp, sinüzitle devam eden ve alınan ilaçlar nedeniyle saman kafa günlerle geçirilen bir haftayı ve bu haftanın özelliği olan berdelacuzu (kocakarı soğukları) da böylece geride bırakmış olduk. Güneş, bugün azıcık gül yüzünü göstermeye başladı, sonunda. Yaşasın, yarın sabah yürüyüş yapabilirim demek ki!

2 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ben de erguvan ve mimoza ağaçlarını çok severim .Samsun da henüz açmadılar şu ralar havada serinledi ..Erguvan ağacı neredeyse çok güzel ..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ferhanca,
    Erguvan ağacım (nasıl da sahipleniyorum, di mi?) Fenerbahçe Parkında. Bu fotoğraf 2005 baharında çekilmişti, nedense 2006 da bu kadar parlak ve canlı olmamıştı ağacım. Bu sene nasıl açacak diye, merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz!