Perşembe, Ağustos 14, 2008

İSTİF


Ulaşımın bu metroyla yapıldığı, metroya böyle binilen şehirde yaşamak ister miydiniz?!

8 yorum:

  1. Saka mi bu? Oyle olsun lutfen. Istanbul'da senelerce fobi bile gelistirdim bunun icin ben :)
    Benzer istif arasira her buyuk sehirde yasaniyor tastismasiz -da devlet eliyle (!) destekleneni ilk goruyorum. Burasi Cin mi?
    Selamlar

    YanıtlaSil
  2. Bunu ilk kez bir ay önce falan izlemiştim. O gece kabus şeklinde rüyama girdi... Taksim'de benim de içinde olduğum kalabalığı, bir sonraki sefere binmek ister misin diye bile sormadan tıkıştıra tıkıştıra metroya sığdırıyorlardı... Çinlileri bilemiyeceğim ama bizim buralarda "hijyen" çok gelişmediği ve ciddiye alınmadığı için benim sağım, solum, önüm, arkam ter kokulu adam ve kadınlarla çevrilmişti... ayy yine girmesin rüyama bu gece!!! Çok fena, çooook!

    YanıtlaSil
  3. B5ciğim,
    Önce, ben de şakadır diye baktım, ancak sonra çok ciddi geldi.Ve sinir bozucu.
    Aslında istif bile değil, onda bir düzen olur. Bu tamamen tıkıştırma!
    Çin'deymiş, Pekinmiş galiba.

    YanıtlaSil
  4. Sinderciğim,
    Girmez rüyana, ben kovaladım, merak etme.:))
    Benim gençliğimdeki belediye otobüslerine ve minibüslere benziyor, biraz. Onlara böyle arkadan ittiren olmazdı, ama, yine de feci tıkış tıkış olurdu.
    Iyy!:((

    YanıtlaSil
  5. ah ekmekçikız,videodaki memleketin insanlarına da dün bizim istanbul'un düştüğü durumun videosu eklenip şükrettirilebilir hallerine:(
    dün var ya, acaip ucuz atlattım ben. ablamda kaldım biliyorsun , tam dün evime döneyim artık diye saat 12 gibi çıktım ki, ablam gözucuyla haberde görüp ' elektraaaa, dön çabuk ' diye camdan bağırdı da yırttım. göz internette tv'de evime nasıl dönsem aceba diye kolladım kaç saat. sonra uzun bir yolculukla dönebildim. ıyhhhhh, sinir ya:(

    YanıtlaSil
  6. komedi dunyas� gibi ilk kez izliyorum bu videoyu

    YanıtlaSil
  7. Elektracım,
    Son iki gün karayolunu kullanan, Beşiktaş civarında oturan-işi olan herkesi terörize ettiler, bunaltılar. Doğrusu denizyolcu olduğum için etkilenmedim, ama, çevremde sinir içinde çokinsan gördüm.
    :(

    YanıtlaSil
  8. Kelebek Hanım hoşgeldiniz.:)

    Evet, iteklenen ben olmadığım için, seyrederken ben de güldüm. Sonra eski yılları hatırlayıp, şöyle bir ürperdim, doğrusu.
    :)

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz!