Pazar, Mayıs 31, 2009

ÇİFTE KAVRULMUŞ GÜL REÇELİ

Farkındasınız.
Bu, bir mesele haline dönüştü, hayatımda.

Gül reçeli yapılacak!

Gece gece, o katılaşmış nesneyi kavanozdan kazıdım, su ekledim, ısıtıttım.
Derken, oldu sana "çifte kavrulmuş gül reçeli".

Hazır efendim.
Görüş ve tadımınıza hazır.
Bayan E., azimle baş tadıcılığa adaylığını koymuştu, zaten.
Bakalım, bu durumda ne yapacak?

Ben, yine de yarın şu ısmarladığım yaprakların peşine düşeyim de, bu defa adabına uygun reçeli yapayım.
.

2 yorum:

  1. Bana baş tadıcı değil de "illaki" tadıcı denir dense dense...:-)))

    YanıtlaSil
  2. Hah haa!
    Süpersin, illaki tadıcım.
    :)))

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz!