Çarşamba, Aralık 01, 2010

ARMUT VE İNCİRE GÜZELLEME


Meyve tatlarını birbirine eklerken, kırmızı şarabı beraberliğin bağı olarak kullanmak, harika sonuçlar veriyor.

Daha önce şarapta armut yapmıştım, kâh çikolata soslu, kâh sade.
Bu defa meyveleri birlikte pişirdim.
Armut, kuru incir, yaban mersini, bir kabuk tarçın, kakule...
Üzerlerine de tatlı baden ve susamla birer çeşni daha kattım.

Bakalım beğenilecek mi?


.

9 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Beğenmek ne kelime yoluna ölünür bunların:))
Tüm blog ve facebook alemi elbirliği edip benim diyeti bozdurmak için elinizden geleni yapooorsunuz mirim. Acıyın bana:))) Ama azimliyim, kararlıyım dal kimin olup oğlumun düğününde geline nispet yapiciiiiim:)))
İmza: Cadı kaynana:)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Yahu, Cadı Kaynana!;)
Bu gördüğün meyveler sana nasıl bozdursun diyeti?
Şarap dışında şeker yok içinde, onun alkolü de kaynayınca uçuyor. İncir yeme, yarım armut ye!
Mehtap o kadarına izin veriyor, hem!
:)))

Leylak Dalı dedi ki...

Yolla o zaman.
Deeeeermişim:)))
Yine de yazın buluştuğumuzda yiyeyim ben bunları ağız tadıyla tam armut, tam incir olarak:))
eline sağlık Ekmekçi kızların en beceriklisi...

音楽 dedi ki...

çok güzel görünüyor. ben de yapıcam! :)

音楽 dedi ki...

yapıcam dedim ama, nasıl güzel oldu mu, yapayım mı? :)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Leylakcığım,
Ben sana ekmek göndereyim en iyisi, buzluğa koyar, her gün bir dilim yersin.
Adres, lütfen!
:))

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Müziciğim,
Çocuklar bayıldı!
Ben de "elime sağlık" dedim.
Demek ki diyorum, yapabilirsin gönül rahatlığıyla.
:))

YEMEK VAKTİ AYLİN dedi ki...

Ellerine sağlık canım görüntü çok cezbedici:)

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Aylinciğim,
Tad da öyle oldu, inan! ;)