Çarşamba, Aralık 01, 2010

ARMUT VE İNCİRE GÜZELLEME


Meyve tatlarını birbirine eklerken, kırmızı şarabı beraberliğin bağı olarak kullanmak, harika sonuçlar veriyor.

Daha önce şarapta armut yapmıştım, kâh çikolata soslu, kâh sade.
Bu defa meyveleri birlikte pişirdim.
Armut, kuru incir, yaban mersini, bir kabuk tarçın, kakule...
Üzerlerine de tatlı baden ve susamla birer çeşni daha kattım.

Bakalım beğenilecek mi?


.

9 yorum:

  1. Beğenmek ne kelime yoluna ölünür bunların:))
    Tüm blog ve facebook alemi elbirliği edip benim diyeti bozdurmak için elinizden geleni yapooorsunuz mirim. Acıyın bana:))) Ama azimliyim, kararlıyım dal kimin olup oğlumun düğününde geline nispet yapiciiiiim:)))
    İmza: Cadı kaynana:)

    YanıtlaSil
  2. Yahu, Cadı Kaynana!;)
    Bu gördüğün meyveler sana nasıl bozdursun diyeti?
    Şarap dışında şeker yok içinde, onun alkolü de kaynayınca uçuyor. İncir yeme, yarım armut ye!
    Mehtap o kadarına izin veriyor, hem!
    :)))

    YanıtlaSil
  3. Yolla o zaman.
    Deeeeermişim:)))
    Yine de yazın buluştuğumuzda yiyeyim ben bunları ağız tadıyla tam armut, tam incir olarak:))
    eline sağlık Ekmekçi kızların en beceriklisi...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel görünüyor. ben de yapıcam! :)

    YanıtlaSil
  5. yapıcam dedim ama, nasıl güzel oldu mu, yapayım mı? :)

    YanıtlaSil
  6. Leylakcığım,
    Ben sana ekmek göndereyim en iyisi, buzluğa koyar, her gün bir dilim yersin.
    Adres, lütfen!
    :))

    YanıtlaSil
  7. Müziciğim,
    Çocuklar bayıldı!
    Ben de "elime sağlık" dedim.
    Demek ki diyorum, yapabilirsin gönül rahatlığıyla.
    :))

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık canım görüntü çok cezbedici:)

    YanıtlaSil
  9. Aylinciğim,
    Tad da öyle oldu, inan! ;)

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz!