Cuma, Temmuz 22, 2011

SONUÇLAR, BAŞVURULAR, TATİLE GİDENLER, TV'DE SEYREDİLENLER...

Geçen sene, çocukların sınav senesiydi. Nasıl olacak bakalım, hayırlısı deyip başlamıştık. Zor olacağı baştan belliydi, şükür iyilikle geçti.
Şimdi sonuçlar geliyor, önce kızımın puanını öğrendik, bu hafta onun Anadolu Liseleri tercih listesini verdik. Sonra Ağustos başı özel okullar için bekleyeceğiz.
Dün oğlumun puanları belli oldu, girmek istediği üniversite ve bölüm için yeterli puan aldı, çok sevindik. Gelecek hafta o da tercih listesini verecek, sonra yine bekleyeceğiz.
Beklemeler de bitecek elbet. Eylül sonu yeni okullarda yeni arkadaşlarla hayatlarının bir başka sayfasına geçecekler.
İçimin tüm kabarmışlığıyla, anne coşkusuyla iyilikler diliyorum kuzularıma.

Bu aralar ofiste sırayla herkes izine çıkıyor, kalanlar onları yedekliyor. Tatile çıkmayı bekleyenlerin tepkileri ilginç; kimisi heyecanla gün sayıyor, kimisi oflayıp pufluyor "hadi, hadi" diye söyleniyor.
Tatili sinirle bekleyenleri anlamakta zorlanıyorum, yine de insanın ruh hali bu, garip işte...

Annemin dizileri yaz tatiline girdi ya, akşamları TRT Müzik seyreder olduk, sıkça. Geçenlerde Birsen Tezer söylüyordu, çok hoştu. Onu ararken Salim Dündar'la yapılmış bir kayda rastladım.
İzlemek isteyen olursa, aşağıda:


.

6 yorum:

  1. Çok sevindim Ekmekçim, kutluyorum ikisini de, herşey gönüllerine göre olsun. Senle benim rahat nefes alma zamanımız geldi artık herhalde:))
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. bu kadar zor bir senenin bile bu kadar huzurlu gecmesini ancak sen saglayabilirdin... kuzularin her ikisine de gecmis olsun ve tebrikler bu arada :)

    YanıtlaSil
  3. Kutluyorum, tebrik ediyorum, darısı başımıza diyorum :):)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Arkadaşlar,teşekkürler. :))
    Daha gidilecek yolumuz var, ama, artık tırmanma faslı geçti...
    :))

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz!