Pazar, Şubat 12, 2012

STAR OLMAK YA DA OYUNCU OLMAK, ŞARKICI OLMAK


Marilyn ile Bir Hafta/My Week with Marilyn filminde hikayeyi anlatan genç 3. yönetmen yardımcısı Colin, onca karışıklığın neden çıktığını anladığında söylüyordu, "Laurence star olmak isteyen bir oyuncu, Marilyn oyuncu olmak isteyen bir star".
"Sir" Lawrence Olivier, onca eziyetten sonra filmi bitirdiğinde, kameranın çok sevdiği Marilyn'deki "içgüdüsel" oyunculuk ışığana kıskançlıkla karışık hayran olmaktan başka yapacak şey olmadığını görüyordu.

Film, "The Prince and the Showgirl" filminin çekimlerinde yaşananları, star, oyuncu, yazar, sanatçı olma kavramlarını ve tanımlalardan ayrı sadece sevgiye muhtaç insan olma hallerini anlatıyor.
Oyuncular çok başarılı; özellikle Michelle Williams, Marilyn olmuş çıkmış.

Bir başka star ışıklı insan şarkıcı Adele olmalı. Adele, saçına, giysisine bakarsanız, orta yaşlı zevksiz bir İngiliz kadını gibi  duruyor. Derken,  şarkı söylemeye başlıyor ve sesini nutkunuz tutularak dinliyorsunuz.
Brit Awards 2011'de "Someone Like You" şarkısını söylerken çekilen videoyu -siz izleyene kadar daha da artmış olacak muhtemelen- 93 273 965 kişi izlemiş!
Tam bu noktada, "ben söylemiştim!" diyeceğim. Hem de tam dört sene önce.
Yaa! Nasıl mı?
Tık!
.

1 yorum:

  1. Adele'in "21" albümü Grammy almış!
    4 sene önceki tahminler doğru çıktı.
    :)

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz!