Salı, Ağustos 05, 2014

ÇETİBELİ



Yoldaydık, Dalaman'dan Marmaris'e gidiyorduk. Bazılarımız kahve ve bazılarımız yanında sigara molası vermek istedi. Çok sakin, efendi halli bir şofördü taksiyi kullanan. Yol üstünde Çetibeli'ndeki su başında durdu, "orasını beğenirsiniz" dedi. 
Pek beğendik.


Kahvelerimizi söyledik. Fincanlar kulpsuzdu.
Bana gelen fincanı kaldırdım, tabağa kısmet taşmış dedim.
Yolculuk güzel başladı.


8 yorum:

  1. Selamlar, bahsettiğiniz bölgenin adı ÇAtıbeli değil; Çetibeli'dir. Küçücük bir düzeltme yapmanız dileğiyle..İyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  2. Erdal Bey,
    Teşekkür ederim, düzelttim.
    Bazen öğrenirken yanlış bir tını yerleşiyor zihne ve orada kalıyor. :)

    YanıtlaSil
  3. iyi tatiller diliyorummm :)
    Marmaris'e bekliyorummm:)

    YanıtlaSil
  4. Hassasiyetiniz için teşekkürler. Çetibeli'ni ilk 1983'te fakültede öğrenciyken görmüştüm. Arkadaşımın babası orada bir ormancı lojmanında kalıyordu. 1 gece de ben kalmıştım. 20 yıldır da Dalaman'da öğretmenlik yaptığım için oralara sık sık yolumuz düşüyor. Saygılar,

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Nesrin,
    Gelecek defa diyelim.
    Tatil bitti bile! :)

    YanıtlaSil
  6. Erdal Bey,
    Ne kadar şanslısınız, öyle güzel bir coğrafyada yaşadığınız için.
    İyi günler diliyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. Haklısınız, Dalaman'a tayinim çıktığında kızım 25 günlüktü. Şimdi eylül ayında Ankara'da üniversite okuyacak. Bu yöreyi o kadar sevdik ki kıpırdayamadık başka yerlere.. Yazları ayrı güzel, kışları ayrı.. Özellikle Dalaman ve civarı henüz tam olarak keşfedilmemiş ve bu nedenle de henüz bozul( a )mamış yerler. Mesela Muğla'nın ilçeleri arasında en uzun sahilin Dalaman'a ait olduğunu çoğu kimse bilmez... Tekrar iyi tatiller diliyorum. Saygılar,

    YanıtlaSil
  8. Erdal Bey,
    Önce kızınızı tebrik ederim, gençlerin hayatının dönemecindeki şu yorucu sınav maratonunu atlatmış olmak dolayısıyla ne mutlu ona ve size.
    Muğla kıyılarıyla ilgili bu bilgiyi ben de bilmezdim, ancak son yolculuktaki kıvrımlı bükler koylar dikkatimi çekmişti, doğrusu.
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz!