KEK KALIBINDA EKMEK YAPTIM
Ekmeğin çıtır kabuğunu severim. Ekmek hamurunu yuvarlak kek kalıbına koyunca, kabuk oluşturacak yüzey çoğaldı, böylece çıtır kabuk oranı arttı. Çok güzel oldu!
Tarifi derseniz...
Pek tarif gibi değil ama, burada yapılış hikayesi var. Tık!
.
senin yanında olsam dobişin teki olurdum:D
YanıtlaSilOlmazsın olmazsın! :))
YanıtlaSilBir dilim "gerçek ekmek" yediğinde doyuyor insan, fazlasını aramıyor, inan. :)
Evet evet çıtır çıtır kabuklu ekmek. Şimdi incecik dilim ekmeklerimi kızartıp çorbamın yanına katık edeceğim. Zamanı geldi galiba...
YanıtlaSilKomşucum,
YanıtlaSilBen yazana kadar sen kıtır kabukları çorbana katık etmiş olmalısın.
Afiyet olsun!
:))