ekşi mayalı olmalı, kalın kabukları çıtır.
ılık henüz.
dilimlerin yumuşak yerine bastırınca sünger gibi esniyor, hemen ardından eski halini alıyor.
bir dilim, biraz da köşesinden...
dayanamayıp bu kadar çok ekmek yemesem iyi olacak.
...iyi de bu dilimleri yemesen, pişirenin emeğine yazık!
Merhabalar,
YanıtlaSilEllerinize sağlık. Nefis görünüyor. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))
Ayy ağzımın suyu aktı:))
YanıtlaSiltaze ekmek nede güzel gider eline sağlık canım
YanıtlaSilSevgili Selda,
YanıtlaSilEvet nefisti, ne yazık ki benim yaptıklarımdan değil...
:)
Sevdacığım,
YanıtlaSilPek güzeldi! :))
Sezginciğim,
YanıtlaSilNasıl da yedirir kendisini, değil mi? ;)
Ekmete çok güzel oluyor yenmez mi ekmekcim yaaa, Afiyet olsun...
YanıtlaSilDeğil mi Esmacığım? :))
YanıtlaSil