Pazar, Ağustos 03, 2008

FIRINDA PEYNİRLİ EKMEK



Geçenlerde cicimama yapmıştım, fotoğrafını çekemeden tükenip gitmişti.

Bu defa, fotoğraf çekmeye yetecek iki dilim kalmış.
İlk yazının tamamlayıcısı olarak ekliyorum.


Tepedeki ekmek, fırından iki saat önce çıktı ve henüz dilimlendi.
Altın sarısı rengi mısırlı, irmikli oluşundan.


.

5 yorum:

  1. Anlı şanlı Ekmekcikız'ın ekmeklerine bir sözcük bile eden olmamış ya...
    Çok alındım inanın, çook!

    YanıtlaSil
  2. ya tatil matil fotograflari aklimizi basimizdan aldi valla, ekmekler kaynadı arada. nefis görünüyorlar.

    bi de tabii sıcak faktörü var, iştah miştah hak getire.. spordan degil ama iştahsızlıktan kilo verdim yahu.

    YanıtlaSil
  3. Adi cicimama mi gercekten? Cevapcici gibi? :)
    Biz yumurtali-peynirli ekmek deyip isin icinden cikiyoruz. Kizartilmis olanla ayriliyor bir sekilde. Ikisini de cok severim ama ikisini de cooook uzun zamandir yemedim.

    YanıtlaSil
  4. Neocum,
    Sadece sıcak mı? Başka mevzular da kilo verdiriyor olabilir mi, anlarız artık bir ara.
    :))

    YanıtlaSil
  5. B5cim,
    Resmi bir adı var mı bilmiyorum. Bu bizim ailedeki kod adı.
    :))

    YanıtlaSil

Hoşgeldiniz!